Vragen en antwoorden

Zoals je weet zijn er afgelopen jaar geen evenementen geweest van Familair Forest. Familiar Forest is een stichting zonder winstoogmerk, maar wij hebben wel doorlopende vaste lasten. Om deze te kunnen betalen worden de doorlopende kosten normaliter meegenomen in de begroting van een evenement. Vanwege Covid-19 kunnen er nu geen evenementen plaatsvinden en daarom hebben we dit alternatief bedacht.

Het opgehaalde geld is puur en alleen bedoeld om ervoor te zorgen dat we het als stichting redden tot we, hopelijk dit jaar weer, een nieuwe editie van Familiar Forest Festival kunnen neerzetten. De vaste lasten bestaan onder andere uit de opslag van al het materiaal dat we in eigen beheer hebben, een atelier dat we huren, administratieve kosten, webhosting en het organiseren van de maandelijkse vergaderingen. De volledige opbrengst komt ten goede van de stichting. Mochten we meer ophalen dan nodig is, dan wordt het overige geld meegenomen in de begroting van de volgende editie van Familiair.

De veiling werkt met hetzelfde principe als onze evenementen, voor en door elkaar. Verschillende bezoekers hebben items ter veiling aangeboden, onder andere workshops, diners of hulp waarbij de persoonlijke kwaliteiten worden ingezet. Iedereen is vrij om een bod te doen. Tijdens het event op 23 januari sluiten we de veiling en wint degene die het hoogste bod heeft gedaan. De winst komt voor de volle 100% ten goede van de stichting.

Je kunt alleen bieden via de site.